Nybygg

Drømmer du om en ny bolig? Eller er du på utkikk etter en entreprenør som kan prosjektere eller sette opp nytt næringbygg? O. Torjussen & Sønner er klar for oppdraget!

 

Prosessen med nybygg kan være både tid- og energikrevende for mange. Hvordan skal bygget se ut? Hvor stort budsjett har du? Hvem skal utføre de forskjellige jobbene?

 

Ved oppføring av ny bolig eller hytte kan det være enda flere hensyn å ta. Dette er ofte en av de største investeringene man påtar seg som privatperson. Hvordan skal opparbeidelsen av utearealer være? Hvordan blir det med plassering i forhold til naboer og sollys? Hvilket materiale skal man velge ute og inne? Hvordan blir rominndelingen? Man bygger ikke bare en bolig, man bygger et hjem. Derfor er det viktig med trygghet, at man vet at prosjektet går som planlagt og at alle detaljer blir perfekte.

 

Med over 80 års erfaring er din boligdrøm og byggeprosjekt i trygge, raske og effektive hender hos O. Torjussen & Sønner. Vi tar hånd om alle søknader og tillatelser, og fullfører prosjektet i løpet av avtalt tidsramme.

Kjøkken montert av O torjussen. Mørkt inventar og møke kjøkkenmøbler.